Stukje geschiedenis

Bestuur KSD 2011

Je bent van harte welkom op onze vernieuwde website, we hopen dat je hem erg mooi vind en ons vaak komt bezoeken om te kijken wat wij allemaal voor jullie organiseren in Dirkshorn.

In de zomer van 2010 is aan de bar van het dorpshuis het idee ontstaan om een stichting op te richten die voor de kinderen van Dirkshorn, Stroet en omgeving een timmerdorp organiseren. Nadat we in andere dorpen hun timmerdorpen hadden bezocht wisten wij het zeker… dat willen wij ook!

De stichting is opgericht in februari 2011 door Esther de Wilde en Bram Strijbis en na het vormen van een bestuur kon het eerste timmerdorp in augustus 2011 plaats vinden. In juni 2013 organiseerde wij de eerste disco dit doen we nu 3 x per jaar. Wij noemen het de Carnaval-, midzomer- en Halloween Disco.

Ook voor de oudere jeugd willen we graag iets betekenen, dit is echter de moeilijkste leeftijd om te bereiken. Wij willen graag dat de jeugd die een aantal timmerdorpen hebben meegemaakt bij ons blijven en proberen in de toekomst ook voor jullie leuke activiteiten organiseren. Je kunt dan denken aan een vossenjacht, dropping, filmavond, kookworkshop, voetbaltoernooi, bingo en andere leuke activiteiten.

Ben je te oud voor het timmerdorp of disco maar wil je wel graag meedoen meld je dan aan als vrijwilliger om samen het leukste dorp te bouwen en feestjes in Dirkshorn te vieren.

Houd onze prachtige website in de gaten en blijf op de hoogte via de agenda!

Fotograaf foto boven: John Oud